Alanya'da 3 Bin 700 Paket Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi

Son Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bir kargo şirketi aracılığıyla gelen kolilerde 3 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bir kargo şirketi aracılığıyla gelen kolilerde 3 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.


Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek gittikleri kargo şirketinde alıcısı beklenen 3 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.


Gaziantep'ten gönderilen üzerinde otel temizlik malzemesi yazan kolilerin sahipleri kargo şirketine gelmeyince kolilere polis el koydu. Koli üzerinde alıcı olarak yazan 3 ismin sahte olduğunu değerlendiren polis, gerçek alıcıların kimliğini belirlemek üzere çalışma başlattı.


Ele geçirilen sigaralar Gümrük Muhafaza Müdürlüğüne teslim edilmek üzere hazırlandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA