Alex Fenerbahçeli Taraftarlarla Buluştu
Brezilyalı yıldız futbolcu Alex De Souza, bugün düzenlenen imza töreninde az sayıdaki Fenerbahçeli taraftarlarla buluştu.
Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex De Souza, bugün düzenlenen imza töreninde az sayıdaki sarı-lacivertlitaraftarlarla buluştu.
BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER
Kozyatağı'nda gerçekleştirilen imza töreninde, sarı-lacivertli taraftarlar Fenerbahçeli eski futbolcu Alex De Souza'ya formalarını imzalatabilmek için sıraya geçti. İmza töreninde çok az sayıda Fenerbahçeli taraftarın olması da dikkat çekti. Öte yandan, Alex'ten imza alan taraftarlar, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
ALEX'İN ELİNİ ÖPTÜLER
Fenerbahçe'den olaylı şekilde gönderilmesi döneminde Alex'in çevirmenliğini yapan Samet ise Brezilyalı futbolcunun yanından bir an olsun ayrılmadı. Bazı Fenerbahçeli taraftarlar, Alex'in elini öperken İmza töreninin en ilginç görünütüsünü oluşturdular.