Alman Spor Müdürüne Türk Dayağı

Son Güncelleme:

Almanya'nın ünlü gazetelerinden Bild Zeitung'un spor müdürü ile Erol Ceylan'ın kapışması nefes kesti.

Türk dostu olarak bilinen Almanya'nın ünlü gazetelerinden Bild Zeitung'un spor müdürü Thomas Dierenga ile EC Boxpromotion'un patronu Erol Ceylan'ın kapışması nefes kesti.


Haber yapmak amacıyla EC Boxpromotion antrenman salonuna giden Bild gazetesinin spor müdürü Thomas Dierenga, burada kendisini bir anda ringin ortasında buldu. EC Boxpromotion'un Türk patronu Erol Ceylan ile Thomas Dierenga'nın mücadelesini diğer bokscular yakından takip etti.


Gongun çalmasıyla başlayan dövüş sonrasında kondisyonu iyi olan Erol Ceylan, doğal olarak Bild gazetesinin spor müdürünü yendi. Kondisyonu düşük olan Thomas Dierenga, bir süre sonra nefes alamaz hale gelince maç sona erdi. Dolayısıyla boks salonuna haber yapmaya giden spor müdürü farkında olmadan kendisi haber oldu.


Olayın duyulmasının ardından boks yazarı Vedat Alyaz'a açıklamalarda bulunan Bild Zeitung'un spor müdürü, daha önce hentbol oynadığını belirterek, kondüsyonunun çok da fena olmadığını ima etti ama boksun çok zor bir spor olduğunu da es geçmedi.


Dierenga "Birkaç yıl önce de Klitschko ile ringe çıkmıştım ancak aramızdaki anlaşma gereği o bana vurmayacaktı. Burada durum farklıydı. Ben bir boks yazarı olarak boksörlere büyük saygı duyuyorum. Bu maçta da anladım ki boks çok zor bir spor" dedi.


Bu arada Thomas Dierenga, fırsat buldukça Türk boksörleri izlemeye gidiyor.

Kaynak: İHA