Alternatif Çevre Yolu Asfaltlama Çalışması Başladı

Son Güncelleme:

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Kuzey Alternatif Çevre Yolu, Yeşil Camii Mahallesi Raşit Pösteki ve Süleyman Askeri bey sokaktaki parke çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi İşbirliği ile ilçemizdeki Altyapı çalışmaların ardından Ana Caddelerimiz, Güney Çevre Yolunun ardından Kuzey Çevre Yolu Asfaltlama, Mahalle ve sokaklarda parke çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çalışmaları yerinde kontrol eden Belediye Başkanı Osman Sargın"İlçemizdeki Altyapı çalışmaların bitmesinin ardından Üst yapı çalışmalarına başladık. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin destekleri ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalar İlçemizin her köşesinde devam ediyor. İznik'i hep birlikte yeniden İmar ediyoruz. Genç ve gelecek nesillere güzel bir İznik bırakma gayreti içerisindeyiz. Bu çalışmalar esnasında İznik halkına gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerin amacı İznik'i her yönü ile tüm insanlığa tanıtmak, manevi değerlerine sahip çıkarak kalkındırmaktır. Aynı zamanda İznik Ekonomisine Turizm katkısını sunmaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler