Atatürk Çocuk Kültür Merkezi'ne 3 Günde 500 Kayıt

Son Güncelleme:

Atatürk Çocuk Kültür Merkezi'nin güz dönemi için 3 günde 500 çocuk kayıt yaptırdı.

Atatürk Çocuk Kültür Merkezi'nin güz dönemi için 3 günde 500 çocuk kayıt yaptırdı.


Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açtığı Atatürk Çocuk Kültür Merkezi'nde güz dönemi kayıtları sürüyor. 13-31 Ağustos tarihleri arasında devam eden kayıtlara 3 günde 500 çocuk başvurdu.


Yaz döneminde 700 çocuğa 13 farklı branşta eğitim verilecek Atatürk Çocuk Kültür Merkezi'nde güz dönemi eğitimi 10 Eylül'de başlayarak, 3 1 Mayıs 2013'te sona erecek.


Merkezde matematik, İngilizce, fen ve teknoloji, Türkçe, sosyal bilgiler, bale, modern dans, halk oyunları, drama, tiyatro, gitar, keman, bağlama, bilgisayar, satranç ve resim branşlarında eğitim verilecek. 6-14 yaş aralığındaki ilköğretim öğrencilerinin başvuru yapabileceği merkezde bir çocuk en fazla 2 branşta tercih yapabilir.


Muhabir: Şamil Kahveci


Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA