Atiba'dan Beşiktaş'a Yeni Sözleşme Önerisi
Son Güncelleme:
Beşiktaş ile Atiba Hutchinson arasındaki iplerin koptuğu düşünülürken, Atiba kanadından flaş bir teklif geldi.
Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, kulübün 1 yıllık kontrat uzatma teklifini kabul etmemiş, biri opsiyonel olmak üzere 3 yıllık bir anlaşmada diretmişti.
Futbolcunun menajeri ve avukatı aracılığı ile yapılan karşı teklifte, bir sezon karşılığında kulübün önerdiği 1.3 milyon Euro’nun 1.750 milyon Euro’ya çıkartılması istendi.
Atiba’yı gelecek sezon da takım bünyesinde tutmak isteyen Beşiktaş yönetimi ise bu teklife pek sıcak bakmıyor. Başta Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada olmak üzere birçok kulüpten teklif alan tecrübeli oyuncunun ise kesin kararını sezon sonunda vereceği bildirildi.
Kaynak: EuroSport.com