Baba, Oğlunu Boğarak Hayatına Son Verdi
Hatay'da madde bağımlısı baba, boşanma sürecinde 3 yaşındaki oğlu Poyraz'ı boğarak öldürdü.
Hatay'ın Yayladağı ilçesine bağlı Çamaltı Mahallesi'nde bir apartman dairesinde Kurban Bayramı'nın birinci günü kan donduran bir olay yaşandı. Eşiyle boşanma aşamasında olan Muhammet Emin Torluk (28), bilinmeyen nedenle oğlu Poyraz Yetkin Torluk'u (3) boğdu. Şüpheli, olayın ardından Köşrelik Mahallesi'ndeki babasının yanına gitti.
ÇOCUĞUN EVDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Madde bağımlısı olduğu öne sürülen oğlunun hareketlerinden şüphelenen baba, torununun nerede olduğunu sorduğunda yanıt alamayınca Yayladağı İlçe Emniyet Amirliği'ne bildirdi. Muhammet Emin Torluk'un evine giden polis ekipleri, Poyraz Yetkin Torluk'un cansız bedeniyle karşılaştı.
CANİ BABA KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI
Polis, bu sırada kaçmaya çalışan Torluk'u gözaltına aldı. Poyraz'ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muhammet Emin Torluk ise çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Öte yandan, bir belediye kuruluşunda işçi olarak çalışan Torluk'un boşanma aşamasındaki eşinin kısa süre önce İstanbul'a gittiği, Poyraz Yetkin'e ise babası Muhammet Emin Torluk'un ailesinin baktığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.