Babaeski'deki Şehit Evinde Hüzünlü Bekleyiş

Son Güncelleme:

Siirt'in Pervari İlçesi'nde düşen helikopterde şehit olan Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici'nin Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'ne bağlı Kuleli köyündeki baba ocağında üzüntülü bekleyiş sürüyor.

Siirt'in Pervari İlçesi'nde düşen helikopterde şehit olan Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici'nin Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'ne bağlı Kuleli köyündeki baba ocağında üzüntülü bekleyiş sürüyor. Evin çevresi Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla donatılırken, şehit babası Ali Yenici taziyeleri kabul etti. Şehit Üsteğmen Ersan Yenici'nin cenazesi yarın öğle namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.


Siirt'in Pervari İlçesi'nde düşen helikopterde şehit olan 17 askerden biri olan 29 yaşındaki Üsteğmen Ersan Yenici'nin baba ocağı Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'ne bağlı Kuleli Köyü'nde evin çevresi Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit babası Ali Yenici, evin bahçesinde kendisini ziyarete gelenlerin taziyelerini kabul etti. Şehit Üsteğmen Ersan Yenici'nin fotoğrafı ise yakınları tarafından evin kapısına asıldı.


Acı haberi alan şehit Üsteğmen Ersan Yenici'nin eşi Simge Yenici, kızları 3 yaşındaki Zeynep Dora ve 5 aylık Cemre Hüme ile birlikte dün gece Siirt'ten Kuleli Köyü'ne geldi. Zaman zaman fenalaşan şehidin annesi Ayşe ve eşi Simge için evin önünde bir ambulans hazır bekletiliyor.


BABA GÜÇLÜKLE AYAKTA DURUYOR


CHP Kırklareli Milletvekilleri Turgut Dibek, Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Belediye Başkanı CHP'li Cavit Çağlayan şehit evine gelerek baba Ali Yenici'ye baş sağlığı diledi. Eve gelen yakınlarıyla kucaklaşarak taziyeleri kabul eden baba Ali Yenici'nin güçlükle ayakta durabildiği gözlendi.


Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici, yarın öğle namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek. - Kırklareli/ Babaeski

Kaynak: DHA