Bakan Özhaseki: Deprem bölgesi için yeni formüller üzerinde çalışıyoruz

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde afet konutlarının hızla yükseldiğini belirterek, yeni formüller üzerinde çalıştıklarını ve bu sayede depremzede kardeşlerin evlerini daha kısa sürede bitireceklerini açıkladı.

ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde afet konutlarının hızla yükseldiğini belirterek, "Deprem bölgesi için üzerinde çalıştığımız yeni formüller var. O formüller devreye girdiğinde, depremzede kardeşlerimizin evlerini çok daha kısa sürede bitireceğiz" dedi.

Bakan Özhaseki, Twitter hesabından depremden etkilenen 11 ilde afet konutlarının yükseldiğini anlatan bir video paylaştı. Özhaseki "Depremden etkilenen 11 ilde afet konutlarımız hızla yükseliyor. Deprem bölgesi için üzerinde çalıştığımız yeni formüller var. Kabine Toplantımızda Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğim. O formüller devreye girdiğinde, depremzede kardeşlerimizin evlerini çok daha kısa sürede bitireceğiz. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden, güvenli ve sağlam konutlarına kavuşturacağız" dedi. (DHA)

Kaynak: DHA