Bakan Yıldız; 'Yeni Petrol Kanunu Gerçek Yatırımcının Önünü Açacak' (2)
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de Erciyes Üniversitesinde düzenlenen 2'nci Bilişim Kongresinde yaptığı açıklamada "Türkiye obez büyümüyor."
Bakan YILDIZ; 'YENİ PETROL KANUNU GERÇEK YATIRIMCININ ÖNÜNÜ AÇACAK' (2)
TÜRKİYE OBEZ BÜYÜMÜYOR
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de Erciyes Üniversitesinde düzenlenen 2'nci Bilişim Kongresinde yaptığı açıklamada "Türkiye obez büyümüyor. Her açıdan dengeli büyüyor. İnternet bağımlısı olmadan, teknolojiden sonuna kadar yararlanmalıyız. Bilişim alanındaki değişim kontrollü bir şekilde olmalıdır. İnternet bir bağımlılık haline geldi. Uzakdoğu ülkelerinden birinde biliyorsunuz, doğumunu internet kafede yapan kadınlar bile var. Bizde de bir Miraç kandilinde 1 milyon mesaj atılıyor. Bunun sosyolojik yönden incelenmesi lazım" dedi.
MÜHENDİSLER İŞSİZ KALMAYACAK
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da kongrede yaptığı konuşmada, özellikle mühendislerin bundan böyle işsiz kalmayacaklarını söyledi. Bayraktar "Afet Dönüşüm Yasa tasarısı sayesinde, mühendisler korkmasın hepsi iş bulacak. Hem de aşırı derece iş bulacaklar" diye üniversiteli gençlere müjde verdi.
Erciyes Üniversitesinde düzenlenen 2'nci Ulusal Bilişim Kongresi'nde Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kongre pastasını kesti.
OE,DÖ(OE/AAA) - Kayseri