Balıkesirspor - Gençlerbirliği Maçının Ardından

Son Güncelleme:

Balıkesirspor - Gençlerbirliği maçının ardından Balıkesirspor Teknik Direktörü Özdeş Hala ligde kalma umudumuz var Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bakkal Eksiklere karşın çok disiplinli oynadık Spor Toto Süper Lig'de son sıraya demir atan Balıkesirspor, 5 haftalık galibiyet hasretine son vermek için çıktığı maçta Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilerek kurtuluş yolunda umut tüketti.

Balıkesirspor - Gençlerbirliği maçının ardından


Balıkesirspor Teknik Direktörü Özdeş Hala ligde kalma umudumuz var


Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bakkal Eksiklere karşın çok disiplinli oynadık


Spor Toto Süper Lig'de son sıraya demir atan Balıkesirspor, 5 haftalık galibiyet hasretine son vermek için çıktığı maçta Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilerek kurtuluş yolunda umut tüketti.


Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Gençlerbirliği yenilgisiyle işlerini zora sokmalarına rağmen sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. Özdeş, İşimiz zaten zordu, bu maçtan sonra daha da zorlaştı. Ama hala ligde kalma umudumuz var. Bu imkansız değil. Ben sonuna dek mücadele etmeyi severim. Başkanımızla, futbolcu arkadaşlarımızla oturup konuşacağız, mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz şeklinde konuştu.


Eksik bir kadroyla geldikleri Balıkesir'de çok kritik bir galibiyet aldıklarını söyleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, Eksiklere karşın çok disiplinli oynadık. Golü ilk yarıda da bulabilirdik, ancak Balıkesirsporlu Ali Öztürk girdiği pozisyonu değerlendirse, müsabaka berabere de bitebilirdi. Sonuçta kazandık ve bizim için çok önemli bir 3 puanla Ankara'ya dönüyoruz. Bundan sonraki haftalarda daha net skorlarla, daha güzel galibiyetler almak istiyoruz dedi.

Kaynak: DHA