Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Priştine'de

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Yunus Emre Enstitüsü ziyareti Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un Adem Yaşari ve ailesi için yaptırılan anıt mezarı ziyareti Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un Büyükelçilik Konutu'nda yemeğe katılması Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Priştine'de Kurtulmuş, Kosova'da Adem Yaşari ve ailesinin anıt mezarını ziyaret ederek çelenk bıraktı Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kosova Kurtuluş Ordusu'nun kurucularından biri olarak kabul edilen ve Kosova'nın bağımsızlık sembolü haline gelen Adem Yaşari ve ailesi için yaptırılan anıt mezarı ziyaret ederek, çelenk bıraktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Yunus Emre Enstitüsü ziyareti

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un Adem Yaşari ve ailesi için yaptırılan anıt mezarı ziyareti

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un Büyükelçilik Konutu'nda yemeğe katılması Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Priştine'de

Kurtulmuş, Kosova'da Adem Yaşari ve ailesinin anıt mezarını ziyaret ederek çelenk bıraktı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kosova Kurtuluş Ordusu'nun kurucularından biri olarak kabul edilen ve Kosova'nın bağımsızlık sembolü haline gelen Adem Yaşari ve ailesi için yaptırılan anıt mezarı ziyaret ederek, çelenk bıraktı.


Skenderay şehrine bağlı Prekaz köyündeki anıt mezara çelenk koyan Kurtulmuş, Adem Yaşari ve ailesi için dua etti.


Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Sırplara karşı verilen mücadelede Yaşari'nin kullandığı silahlar ile ailesine ait malzemeler ve resimlerin yer aldığı müzeyi de ziyaret etti.


Yunus Emre Enstitüsüne ziyaret


Kurtulmuş, Priştine'de Yunus Emre Enstitüsünü de ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, daha sonra Büyükelçilik Konutu'na geçerek Kosova Çevre ve Alan Planlama Bakanı Ferit Agani, Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Büyükelçi Kıvılcım Kılıç ile yemekte bir araya geldi.

Kaynak: AA