Batman Belediyesi tarafından düzenlenen şölenle 500 çocuk sünnet ettirildi
Son Güncelleme:
Batman Belediyesi tarafından düzenlenen bir şölenle 500 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet töreninde çocuklara hediyeler verildi ve palyaçolar gösterileriyle çocukları eğlendirdi. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, bu çalışmaların devletin imkanlarını milletin hizmetine sunan bir belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Canalp, toplu sünnet şöleninin evlatlar için hayırlı ve mübarek olmasını diledi.
Batman Belediyesi tarafından düzenlenen şölenle 500 çocuk sünnet ettirildi.
Bir düğün salonunda gerçekleştirilen sünnet töreninde, çocuklara çeşitli hediyeler verildi, palyaçolar da gösterileriyle çocukları eğlendirdi.
Törene katılan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, bütün bu çalışmaları devletin imkanlarını milletin hizmetine sunan bir belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.
Bu anlayış doğrultusunda toplu sünnet şöleni gerçekleştirdiklerini dile getiren Canalp, "Evlatlarımızın toplu sünnet şöleninde sizlerle beraberiz. Allah hepsi için hayırlı ve mübarek eylesin." dedi.
Kaynak: AA