Benim Mardinim-2 Komposizyon Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Son Güncelleme:

Mardin Belediyesi'nin Düzenlemiş Olduğu Benim Mardinim-2 Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı.

Mardin belediyesi'nin düzenlemiş olduğu benim mardinim-2 kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı. Lise Kategorisinde birinciliği Anadolu Öğretmen Lisesi'nden Ece Şahkulubey alırken, İlköğretim Kategorisinde ise Dumlupınar İlköğretim Okulu'ndan Merve Kürkçü birinci oldu. Birincilere tam, ikincilere yarım üçüncülere ise çeyrek altın verildi.


Benim Mardinim-2 Kompozisyon Yarışması'na 25 lise ve ilköğretim okulundan toplam 88 eser katıldı.


Törende bir konuşma yapan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Gençlerin Mardin'le ilgili hayallerini yazmalarını isteyerek "Gençlerin görüşlerini çok önemsiyorum.Genç kardeşlerimin bakış açıları bizim yönetim politikamıza da yön verecektir.Biz bu yarışmayla bu tarihi ve güzel şehirle ilgili bir bilinç geliştirmek istiyoruz.Gençlerden yaşadıkları şehre sahip çıkmalarını istiyorum."dedi.


Yapılan slayt gösterisi ve okunan şiirlerden sonra öğrencilerin heyecanlı bekleyişi sona erdi ve dereceye girenler açıklandı. Öğrencilere ödülleri, belediye başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hamdi Atayeter, Müftü Vekili Mahsum Taşçı, Kırklar Kilisesi Papazı Gabriel Akyüz, Telekom İl Müdürü Ömer Altın ile şube müdürleri tarafından verildi.


Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği ve Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine; Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Müftü Vekili Mahsum Taşçı, Kırklar Kilisesi Papazı Gabriel Akyüz, Telekom İl Müdürü Ömer Altın, Milli Eğitim Müdürü Hamdi Atayeter, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kuzu, Şube Müdürleri Zeki Atalay, Turhan Hakioğlu ile okul müdürleri, öğrenci öğretmen ve veliler katıldı.

Kaynak: Bültenler