Beren Saat'in Başrol Oynadığı Netflix Dizisinin İsmi Açıklandı

Son Güncelleme:

Netflix Türkiye, Beren Saat'in başrol olduğu Atiye dizisinin setinden ilk fotoğrafı yayınlarken dizinin detayları da belli oldu.

Dünyanın en popüler çevrimiçi yayın platformu olan Netflix'in, Hakan: Muhafız'ın ardından Türkiye'de çekeceği ikinci Netflix Original yapımı olan ve Beren Saat'in başrolde olduğu Atiye'nin oyuncularından ilk fotoğraf geldi. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosu başta olmak üzere bazı detayları da ortaya çıktı.


Dizinin çekimleri İstanbul'da başlamış olsa da çekimler, dünyanın bilinen en eski kült yapıları olan Göbeklitepe başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu'nun çeşitli bölge ve şehirlerinde devam edecek. Ayrıca Netflix Türkiye tarafından paylaşılan aşağıdaki fotoğraf, Atiye'nin setinden paylaşılan ilk fotoğraf.



Gizem-dram türünde sekiz bölümden oluşacak bir dizi olan Atiye'nin oyuncu kadrosunda Beren Saat'in yanı sıra Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi isimler yer alıyor. OG Medya tarafından hayata geçirilen yapımın yapımcısı ise Alex Sutherland.


Dizinin senaryosunu Breaking In ve Indivisible gibi filmlerin yazarı olan Jason George ve Aşk Tesadüfleri Sever filminin yazarı olan Nuran Evren Sit kaleme aldı. Atiye'nin yönetmen koltuğunda ise Aile Arasında, Sen Kimsin?, Çok Filim Hareketler Bunlar filmlerini de yöneten Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık yer alıyor.

Kaynak: WebTekno