Beşiktaş Bilic'le Yollarını Ayırdı İddiasına Kulüpten Açıklama

Son Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Slaven Bilic'in görevine son verildiği haberlerini yalanladı.

Şampiyonluğa havlu atan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic ile yolların ayrılmasına karar verildi ancak siyah-beyazlı kulüp, konuyla alakalı bir açıklama yaptı. Beşiktaş Kulübü, Bilic'le sezon sonuna kadar devam edeceğini açıklasa da Lucescu ve Şenol Güneş'le ön görüşme yaptı.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş kulübü, basında Bilic'le yolların ayrıldığı şeklinde çıkan haberelere açıklık getirdi.

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Çeşitli basın-yayın organlarında yer alan, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in görevine Yönetim Kurulumuz tarafından son verildiğine yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Toplantısı, bugün saat 15.00'te başlayacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Beşiktaş JK

AÇIKLAMALARI FİTİLİ ATEŞLEDİ

Slaven Bilic'in 1-0 sona eren Torku Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamalar sonun başlangıcını ateşledi. Hırvat teknik adam böyle bir açıklama yapmasaydı, yönetim Bilic ile ilgili tasarruflarını sezon sonuna bırakacaktı. Bilic'in açıklamaları hiç beklemedikleri bir durum ve hiç beklemedikleri bir tarzdı. Bu açıklamalar ayrılık kararı alınmasında çok büyük etken oldu.

LUCESCU VE GÜNEŞ'LE GÖRÜŞÜLDÜ

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Bilic'in yerine yönetim, iki isimle görüştü; Lucescu ve Şenol Güneş. Ama belirli bir karar verilmedi ve anlaşılmış bir durum yok. Beşiktaş yönetimi hazırlıksız yakalandı. 3 maçta 7 puan kaybıyla Bilic'in görevine son verilmesi konusu ortaya çıkınca, Lucescu ve Şenol Güneş ile görüşme yapıldı, ancak netleşen bir durum yok.

Kaynak: DHA