Beşiktaş Rmk Marine İkincilik Kupasını Aldı

Son Güncelleme:

Andre Vergauwen Kupası finalinde Alman rakibi OeTTINGER RSB Team Thüringen'e 88 67 yenilen siyah beyazlı tekerlekli sandalye basketbol takımına, düzenlenen törenle ikincilik kupası verildi.

Andre Vergauwen Kupası finalinde Alman rakibi OeTTINGER RSB Team Thüringen'e 88-67 yenilen Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, düzenlenen törenle ikincilik kupasını aldı.


Siyah-beyazlı oyuncular, İspanya'nın Getafe kentinde düzenlenen turnuvanın ardından kazanılan kupayla hatıra fotoğrafı çektirirken, turnuva boyunca başarılı bir grafik çizen Vahid Gholamazd ise kupanın yıldız oyuncular kadrosuna seçildi.


Beşiktaş RMK Marine'in antrenörü Tacettin Çipa, tören sonrası kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:


"Finalde kaybetmek üzücü. Kupayı kazanmak istiyorduk. Oyuncularımın ortaya koyduğu performansla gurur duyuyorum. Camiamıza ve taraftarlarımıza Avrupa kupası getirmek istiyorduk. Bu sene bu hedefe ulaşamadık. Umarım seneye daha büyük başarılara imza atarız. Bizi destekleyen, dualarıyla yanımızda olan herkese teşekkür ederim." - İstanbul

Kaynak: AA