Hamama Giden Genç Adam, Arkasında Not Bırakıp İntihar Etti

Son Güncelleme:

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hamama giden genç adam, soyunma odasında silahla intihar etti. Genç adam arkasında ise "Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı bir not bıraktı.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bulunan hamamın soyunma kabininde 30 yaşındaki Şerafettin Yavuz başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. İntihar ettiği değerlendirilen Yavuz'un cesedi yanında "Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı not bulundu.

HAMAMDA İNTİHAR ETTİ

Olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir hamamda gerçekleşti. İddiaya göre 30'lu yaşlarda olduğu öğrenilen Şerafettin Yavuz isimli genç hamama geldi. Burada bir süre zaman geçiren Yavuz daha sonra soyunma kabinine girdi. İçeriden bir el silah sesi duyan çalışanlar kabinde Yavuz'u kanlar içinde gördü. Kısa süre sonra olay yerine çağrılan ambulans Yavuz'un öldüğünü belirledi.

"ÖLÜMÜMDEN KİMSE SORUMLU DEĞİLDİR"

Hamam'a gelen Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri ise yapılan incelemenin ardından Yavuz'u cenazesini morga kaldırdı. Yavuz, arkasında ise "Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazan bir not bıraktı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA