Beylikdüzü Şampiyonunu Ağırladı
Gizem Başaran'ı tebrik eden Ekrem İmamoğlu, teşekkür çiçeğini Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu ile birlikte takdim etti.
Ümit Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa üçüncüsü olan milli takım oyuncusu Gizem Başaran'ı tebrik eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, teşekkür çiçeğini CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu ile birlikte takdim etti.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Macaristan'ın Debrecen şehrinde düzenlenen Ümit Kızlar Avrupa Şampiyonası'nı üçüncülükle bitirerek bronz madalya alan milli takım oyuncusu Gizem Başaran'ı ilçe merkezinde ağırladı.
Avrupa'da temsil ettiği Türkiye'ye bronz madalyayı kazandıran ve aynı zamanda bölgede ikamet eden Gizem Başaran'ı tebrik eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ülkemize Avrupa üçüncülüğünü kazandırarak büyük bir başarıya imza atan basketbolcumuzun başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.
BASKETBOL TARİHİNDE BİR İLK
Milli basketbolcu Gizem Başaran ise, Türk kadın basketbol tarihinde ilk kez bir altyapı şampiyonasında madalya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Sporcuların başarılarının arkasında büyük emekler olduğunu ifade eden CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ise, "Kadınlarımızın sporda verdikleri mücadele, bu ülkenin çağdaşlaşmasına çok önemli bir katkıdır" diyerek başarılı sporcuyu medeni cesaretinden dolayı kutladı.
Sporun, toplumların ortak noktası olduğuna dikkat çeken CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da, sporda başarılı olan ülkelerin arkasında sevgi ve barış olduğuna değinerek milli sporcuyu tebrik etti.