Bilgisayar Eğitimi Daha Yaygın Hale Geliyor

Son Güncelleme:

Alanında uzman eğiticiler tarafından verilen bilgisayar işletmenliği eğitimine hemen hemen her eğitim döneminde 200 ü aşkın kişi katılıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Nevşehir kent merkezindeki ilk ve ortaokullar ile birlikte orta öğretim kurumlarında bilgisayar sınıflarının oluşturulmasına önemli sayıda bilgisayar desteği sağlayan Nevşehir Belediyesi, örgün eğitim alanında kurumsal bir kimliğe sahip Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) kanalıyla da her eğitim döneminde , çağın en önemli iletişim araçlarından biri olan bilgisayar ve buna bağımlı olarak internet kullanımı konusunda örnek çalışmalara imza atmayı sürdürüyor.

Öğrencilere hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı zaman dilimlerinde 4 ay süreli bilgisayar eğitim kursunda, bilgisayarın kullanımı yanında İnternet kullanımı konusunda bilgiler veriliyor.

Bilgisayar kursuna genç kız ve erkeklerin yanı sıra, ev hanımları ile farklı meslek gruplarından kişiler büyük ilgi gösteriyor.

Kaynak: Bültenler