Bitlis'i, Şampiyonada Gençlik Spor Kulübü Temsil Edecek

Son Güncelleme:

Erzurum'da düzenlenecek olan Türkiye Kayak şampiyonası'nda, Bitlis'i Gençlik Spor Kulübü sporcularının temsil edeceği bildirildi.

Erzurum'da düzenlenecek olan Türkiye Kayak şampiyonası'nda, Bitlis'i Gençlik Spor Kulübü sporcularının temsil edeceği bildirildi.


Bitlis Gençlik Spor Kulübü Başkanı Refik Avşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonada 12 sporcuyla Bitlis'i en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.


Şampiyonaya Bitlis'ten sadece Gençlik Spor Kulübü sporcularının katılacağını ifade eden Avşar, şöyle konuştu:


"Şampiyonada snowboard, alp disiplini ve kayaklı yarışmasında ilimizi 12 sporcuyla temsil edeceğiz. Gençlik Spor Kulübü'nün sporcu sayısının fazla olmasından dolayı, şampiyonaya Bitlis'ten sadece bizim kulüp katılacak."


Erzurum'da yapılacak olan şampiyonada, dereceye giren sporcuların, Uluslararası Palandöken ve Sarıkamış Kupası Şampiyonalarına katılacağını dile getiren Avşar, başarılı olan sporcuların yurt dışındaki yarışmalara da katılacağını ifade etti.


Avşar, "Bu sporcularımızın şampiyonada milli takıma girmesini hedefliyoruz. 8-10 Mart'ta alp disiplini, 9-11 Mart'ta snowboard, 16-17 Mart'ta ise kayaklı koşu yarışması düzenlenecek" dedi.


- BİTLİS

Kaynak: AA