Bozdoğanlı Kadınlardan Çerçioğlu'na Yoğun İlgi

Son Güncelleme:

Bozdoğan’da partisinin seçim ofisi açılışına katılan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Bozdoğan'da partisinin seçim ofisi açılışına katılan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.


Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan seçim bürosun açılışına katılmak üzere Bozdoğan'a geldi. Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın ve coşkulu kalabalık tarafından davul zurna eşliğinde karşılanana Başkan Çerçioğlu vatandaşları selamlayarak açılış alanına geldi.


Başkan Çerçioğlu'nun açılış alanına gelmesiyle büyük bir izdiham yaşanırken Başkan Çerçioğlu sevgi selinde güçlükle ilerleyebildi.


Bozdoğan halkının "Bozdoğan sizi çok seviyor, sizinle gurur duyuyoruz" sözleri eşliğinde Bozdoğanlı vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Çerçioğlu'nun konuşması sık sık alkışlarla kesildi.


Başkan Çerçioğlu büyük ilgi gördüğü Bozdoğan'da büyük bir kalabalığa seslendi. Başkan Çerçioğlu, "Gösterdiğiniz ilgi ve bize böyle bir karşılama gerçekleştirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Büyükşehir ile birlikte alt yapıdan, imara kadar pek çok hizmet büyükşehir belediyesi tarafından verilecek. Bozdoğan'da ve köylerimizde her yol asfalt olacak. Aydın'ın 5 yılda geldiği nokta ortada. Aydın'da az zamanda çok iş yaptık. Biz hizmet için varız. Aydın'da vatandaşların isteği doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projeleri Bozdoğan'da da hizmetinize sunacağız" dedi.


Konuşmaların ardından Başkan Çerçioğlu halkın büyük katılımıyla Bozdoğan Seçim Bürosu açılış kurdelesini kesti. - AYDIN

Kaynak: İHA