Cami Cemaati Ağgaç Dikti

Son Güncelleme:

dikti.İlçe Müftülüğünün organizesinde, kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde Aşçıoğlu Mahallesi İmam Hatibi Mustafa Tuna, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Gül, önderliğinde cami cemaati mahalledeki mezarlığı ağaçlandırdı.

Uzunköprü Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Uzunköprü Aşçıoğlu Mahallesi Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği mahalle mezarlığına ağaç


dikti.


İlçe Müftülüğünün organizesinde, kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde Aşçıoğlu Mahallesi İmam Hatibi Mustafa Tuna, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Gül, önderliğinde cami cemaati mahalledeki mezarlığı ağaçlandırdı. Cami cemaati kendi elleriyle 60 adet çam, çınar ve meşe ağacı fidanını mezarlığa dikti. Ayrıca dikilen ağaç fidanlarının bakımını da üstlenen cemaat ağaçları belirli aralıklarla da suluyor.


(b.ç.)


09.05.2012 11: 44: 41


TSI


NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA