Cem Yılmaz ve Ekrem İmamoğlu'ndan Beşiktaş'ın kampanyasına destek

Son Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarı olan ünlü komedyen Cem Yılmaz ve Trabzonsporlu olduğu bilinen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Beşiktaş Kulübü'nün başlattığı 'Bırakmam Seni' adlı yardım kampanyasına destekte bulundular.

Beşiktaş Kulübü'nün, bugün lansmanını yaptığı ve hayata geçirdiği 'Bırakmam Seni' adlı yardım kampanyasına, ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan da destek geldi.

Bir dönem Fenerbahçe'nin de hayata geçirdiği 'Fener Ol' kampanyasında yer alan Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Sevgili Beşiktaşlılar ben bir Fenerbahçeli olarak vazifemi yaptım. Beşiktaş candır" yorumunu yaparak, siyah-beyazlılar için destekte bulunduğunu açıkladı.

Yılmaz'ın bu hareketi sporseverler tarafından büyük beğeni gördü.

EKREM İMAMOĞLU DA DESTEK VERDİ

Cem Yılmaz'ın ardından, Trabzonsporlu olduğu bilinen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da siyah-beyazlı kulübe destek verdiğini duyurdu.

İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul'umuzun tüm güzide kulüplerinin olduğu gibi Beşiktaş'ın da yanındayım" mesajıyla birlikte Beşiktaş'ın kampanyası için gönderdiği kısa mesajın görselini paylaştı.

"BEŞİKTAŞ OLMAZSA, F.BAHÇE OLMAZ" DİYEREK MESAJ GÖNDERDİ

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Tuncay Şanlı da Beşiktaş'ın kampanyasına destek veren isimler arasına katıldı.

Siyah-beyazlılara destek için mesaj gönderen Şanlı, "Beşiktaşlı değilim, Fenerbahçeliyim. Beşiktaş olmazsa Fenerbahçe de olmaz. Zor durumda kardeşliğimiz ve dostluğumuzdur önemli olan. Bırakmam yazdım, 1903'e gönderdim" mesajını paylaştı.

Kaynak: İHA