Çeşme Tatil Günlüğü

Son Güncelleme:

Futbolun iki kralı buluştu Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Metin Tekin ve Rıdvan Dilmen, önceki gün Dost Pide'deydi.

Futbolun iki kralı buluştu


Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Metin Tekin ve Rıdvan Dilmen, önceki gün Dost Pide'deydi. Rıdvan Dilmen'in oğlu Erdi Dilmen'in de eşlik ettiği iki eski arkadaş, pidelerini yedikten sonra hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.


Çocukları evde bıraktılar


Güzel oyuncu Tuba Ünsal, eşi Murat Pilevneli ile Çeşme'de tatil yapıyor. Önceki gece, kızları Sare'yi bakıcısına bırakan çift, 7800 adlı otelde düzenlenen partiye katıldı. Aynı partide, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ve eşi Fatoş Sarıgül de vardı. Çeşme'de tatil yapan Sarıgül çifti de minik kızları Ayşe Naz'ı evde bıraktıklarını söyledi.


"Buna da aşk yaşıyorlar yazın!"


Geçtiğimiz günlerde adı Mehmet Aslan'la aşk dedikodularına karışan Saba Tümer, önceki gece de genç işadamı Murat Cevahir ile bir restoran çıkışı görüntülendi. Gazetecilere "Buna da 'aşk yaşıyorlar' diye yazın" diye seslenen Tümer, "Siz her gördüğünüzü 'aşk, meşk' diye yazarsanız, ben yanmışım!" diye konuştu. "


SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr