Cezayir'de Sel Felaketi: 8 Kişi Hayatını Kaybetti
Son Güncelleme:
Cezayir'in batısında meydana gelen yıkıcı sel felaketi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti. Sellerin Tilimsan kentinde bir aracı sürüklediği ve olayda 2 erkek ile 2 kadının yaşamını yitirdiği belirtildi. El Bayadh vilayetinde ise 2 kadın ve bir erkeğin, içinde bulundukları aracın sel sularına kapılması sonucu öldüğü bildirildi.
CEZAYİR, 4 Eylül (Xinhua) -- Cezayir'in sivil savunma servislerinden Pazar günü yapılan açıklamaya göre, ülkenin batısında meydana gelen yıkıcı sel felaketi nedeniyle 8 kişi hayatını kaybetti.
Cumartesi akşamı meydana gelen sellerin Tilimsan kentinde bir aracı sürüklediği ve olayda 2 erkek ile 2 kadının yaşamını yitirdiği belirtildi.
El Bayadh vilayetinde ise 2 kadın ve bir erkeğin, içinde bulundukları aracın sel sularına kapılması sonucu öldüğü belirtilirken, eyalette daha sonra bir kişinin daha ölü bulunduğu bildirildi.
Kaynak: Xinhua