CHP'den Malatya Depremi İçin Geçmiş Olsun Mesajı
Son Güncelleme:
Ulaş Karasu, Malatya'daki 5,6 büyüklüğündeki deprem için geçmiş olsun dileklerini iletti.
(ANKARA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, "Malatya'da meydana gelen, Sivas başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen 5,6 büyüklüğündeki deprem sebebiyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can ve mal kaybı olmamasını diliyorum" dedi.
CHP İşçi, Memur Sendikaları ve Emek Bürolarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, sosyal medya hesabından, Malatya'da meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama yaptı.
Karasu, "Malatya'da meydana gelen, Sivas başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen 5,6 büyüklüğündeki deprem sebebiyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can ve mal kaybı olmamasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: ANKA