CHP'li Vekiller Mazbatalarını Aldıktan Sonra CHP'li Eski Başkanın Mahkemesini İzledi
CHP'li Fatih Mehmet Güler'in de aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu 8 sanığın yargılandığı davayı izlediler.
Genel seçimlerde Bursa'dan seçilen CHP'li milletvekilleri adliyede mazbatalarını aldıktan sonra ağır ceza mahkemesinde yargılanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan CHP'li Fatih Mehmet Güler'in de aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu 8 sanığın yargılandığı davayı izlediler.
CHP listesinden Bursa Milletvekili seçilen Genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli, Turhan Tayan, Kemal Ekinci, İlhan Demiröz ve Aykan Erdemir adliyede mazbatalarını aldı. Milletvekilleri daha sonra Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Zimmet, resmi belgede sahtecilik ve Görevi kötüye kullanmak' suçlarından toplam 37 yıla kadar hapis cezaları istenen İçişleri Bakanlığı'nca görevinden alınan Gemlik'in eski CHP'li Başkanı Fatih Mehmet Güler, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Acar, Özkan Ateşli, İhsan Özendim ve Sibel Köklücan'ın tutuksuz, Gemlik Belediyesi Mali Hizmetler Müdür Vekili Asuman Irmak, İktisat ve Küşat Müdür Vekili Sinan Küçük ve Tamirci Kemal Akkuş'un ise tutuklu yargılandığı duruşmayı izlediler.
Sanıkların yöneltilen suçlamaları kabul etmediği yargılama sonunda mahkeme heyeti Sinan Küçük'ün tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi. - Bursa