Çiçeklerden Öğretmenlerine Yerli Malı Sürprizi
Osmancık Akşemseddin İlkokulunun çiçekler anasınıfında öğrenim gören minikler yerli malı etkinliklerinde öğretmenler odasını işgal ettiler.
Osmancık Akşemseddin İlkokulunun çiçekler anasınıfında öğrenim gören minikler yerli malı etkinliklerinde öğretmenler odasını işgal ettiler. Öğretmenleri derste iken öğretmenler odasının masasını yerli malı yiyeceklerle donatan minikler öğretmenlerinin sandalyelerine kurularak zilin çalmasını beklediler. Öğretmenleriyle birlikte önceden hazırlamış oldukları yerli malı meyve figürlerinden kolye yapıp takınan minikler okuldaki abla ve ağabeylerinden de alkış aldılar.
Zil çaldığında öğretmenler odasının yolunu tutan öğretmenler ise odalarının çiçekler tarafından işgal edildiğini görünce onları ayakta alkışladılar. Daha sonra öğretmenlerine yerli mallarından ikram eden çiçekler öğretmenlerine yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı şiirini tempo tutarak söylediler. Müdür amcalarını da ihmal etmeyen minikler okul müdürünü odasında ziyaret ederek müdür amca müdür amca biz geldik ve sizlere yerli malı getirdik . Haydi yerli malı kullanalım ve hep birlikte kalkınalım diyerek tempo tuttular. Konu ile ilgili olarak öğretmen arkadaşlarına kısa bir açıklama yapan anasınıfı öğretmeni Selma Karakaş bu haftaya özel etkinlikte siz öğretmen arkadaşlarımızı da etkinlik içerisine almak istedik. Bu tür kapsamlı etkinlikler neticesinde okul öncesi eğitimi alan çocuklarda özgüven duygusunun gelişmesini sağlamış oluyoruz. Ayrıca yerli malı paylaşmaktır dedi.