Cizre'deki Sokağa Çıkma Yasağı
Şırnak Valiliği, Cizre ilçesindeki sokağa çıkma yasağının sürdüğünü bildirdi.
Şırnak Valiliği, Cizre ilçesindeki sokağa çıkma yasağının sürdüğünü bildirdi.
Valilikten yapılan açıklamada, Cizre ilçesinde halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan bölücü terör örgütü mensuplarınca patlayıcı maddelerle tuzaklanmış barikatları ve hendekleri ortadan kaldırmaya yönelik güvenlik kuvvetlerinin gerçekleştirdiği çalışmaların titizlikle sürdüğü belirtildi.
Çocuk, genç, ihtiyar, kadın, asker ve polis demeden haince saldıran teröristleri yakalamaya yönelik çalışmalara devam edildiğine vurgu yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Kamu düzeninin tam olarak sağlanması için sokağa çıkma yasağı devam etmektedir. Bu süreçte devam eden sokağa çıkma yasağına gerekli duyarlılığı gösteren değerli Cizre halkımıza şükran duygularımızla hizmet etmeye, can ve mal güvenliğini hukuk düzeni çerçevesinde sağlamaya devam edeceğiz.
Vatandaşlarımızın sağlık, gıda ve benzeri ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirler alınmış ve alınmaya devam edilecektir."