Cizre ve Silopi'deki Sokağa Çıkma Yasağı

Son Güncelleme:

Şırnak Valiliğinden, Cizre ve Silopi'deki operasyonlar ile bu kapsamda vatandaşların can ve mal güvenliği için sokağa çıkma yasağının devam ettiği bildirildi.

Şırnak Valiliğinden, Cizre ve Silopi'deki operasyonlar ile bu kapsamda vatandaşların can ve mal güvenliği için sokağa çıkma yasağının devam ettiği bildirildi.


Valilikten yapılan açıklamada, iki ilçede vatandaşların huzur ve güvenini bozan, can ve mal güvenliğini tehdit eden, roket, patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla saldıran terör örgütü mensuplarının yakalanması, örgüt mensuplarınca el yapımı patlayıcı, bomba, mayın düzenekleri yerleştirilerek oluşturulan hendek ve barikatların bertaraf edilmesine yönelik güvenlik güçlerince yapılan çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü belirtildi.


Açıklamada, "Cizre ve Silopi'de operasyonlar ile bu çerçevede vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için sokağa çıkma yasağı devam etmektedir" ifadesine yer verildi.


Şırnak'ın Silopi ve Cizre ilçelerinde 14 Aralık'ta saat 23.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

Kaynak: AA