Cosocialnetwork Business Event

Son Güncelleme:

Sizler için hazırladığımız etkinliğimiz ' 2. Firma Tanıtım Gecesi', 16 Şubat Perşembe saat 19.30'da İstanbul'un gözde mekanlarından Blush'da yapılacaktır.

Sizler için hazırladığımız etkinliğimiz ' 2. Firma Tanıtım Gecesi', 16 Şubat Perşembe saat 19.30'da İstanbul'un gözde mekanlarından Blush'da yapılacaktır.


Co- Social Network etkinlikleride amacımız, sizlerin yeni insanlarla tanışıp iş gelişiminize katkıda bulunmak, iş ortaklıkları, kariyer fırsatları sağlamak ve Co-Social Network ile çevrenizi, kişisel network'ünüzü genişletmek için yardımcı olmaktır .


Firma Tanıtım Gecesinde, Firma sahiplerine, 3~5 dakika arasında, geçmişten bugüne yaşadıkları tecrübeleri ve kendilerini tanıtma fırsatı veriyoruz. Bu etkinlikteki amacımız, firma tanıtımı ve işe yarayabilecek yönlendirmelerde hız kazandırmaktır.


19: 30-01: 30 arası tanışma, kartvizit değişimi, network sohbeti olacak.


16 Şubat Perşembe Günü sizler ile bir arada olmaktan mutluluk duyarız.


Programımız,


19: 30' da başlayıp tanışma, kartvizit değişimi, tanıtımlar ve sohbet ile 11.30'dan sonra DJ'nin enerjik müzikleri eşliğinde dans edeceğiz. 01: 00'a kadar sürecektir.


Giriş: 50 TL (1 içki dahil)


Kredi karti ile ödeme seçeneği vardır .Giriş Ücreti karşılığında alacağınız ticketla kırmızı,beyaz, rose şarap içki çeşitllerinden yararlanabileceksiniz. Krudite ve sınırsız çerez ikrami olucak .


Lütfen kartvizitlerinizi getirmeyi unutmayınız O


İletişim : 0532 271 00 68


İstpark veya citys avm park edebilirsiniz .


Teşvikiye caddesi Atiye sok No: 7/2 Nişantaşı/


Tel: 0212 343 24 35

Kaynak: Etkinlik.io