Çözüm Sürecinde Çok Serinkanlı Olmamız Gerekiyor

Son Güncelleme:

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yacızı, terörün çözüm sürecinin sorunsuz ilerlemesi için her kesimin son derece dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Bakanlığıyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere Mersin'e gelen Bakan Hayati Yacızı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan'ı makamında ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar ve kentin sorunları hakkında bilgi aldı. Başkan Macit Özcan'ı çalışmaları nedeniyle kutlayan ve teşekkür eden Bakan Yazıcı, Mersin çok güzel bir şehir.


Ancak deniz sahilinde yüksek binaların olması doğru değil. İnsanların nefes alacağı sahil kesimlerine çok katlı binalar yapılmış. Burada insanlar nefes alamıyor diye konuştu. Yazıcı daha sonra gazetecilerin terör sorununun çözüm sürecine yönelik sorularını yanıtladı. Çözüm sürecinin son derece önemli olduğunu belirten Bakan Yazıcı şöyle konuştu.


Elbette bu süreç önemlidir. Silahlı eylemden vazgeçilmesi ve ülkeyi terk ederek yurt dışına çıkışına doğru ilerlemelerinin, hiçbir tartışmaya el vermeksizin geleceğimiz açısından, kardeşliğimiz açısından çok kıymetli olduğu kanısındayım. Bu nedenle her


Başkan Macit Özcan, Bakan Hayati Yazıcı'ya belediye amblemli plaket ve bir vazo hediye etti.

Kaynak: DHA