Çukur Dizisinin Selim Koçovalısı Öner Erkan Kimdir?

Son Güncelleme:

Çukur dizisinde Selim Koçovalı karakterini canlandıran başarılı oyuncu Öner Erkan'ın oyuncu ve manken Beril Kayar ile birlikte olduğu ortaya çıktı. İkilinin birlikte görülmesinin ardından Öner Erkan merak konusu oldu. Peki, Öner Erkan kimdir?

başarılı oyuncusu Öner Erkan'ın yaz başından beri manken Beril Kayar ile birlikte olduğu ortaya çıktıktan sonra Öner Erkan merak konusu oldu. Peki, Öner Erkan kimdir?

ÖNER ERKAN KİMDİR?

, 4 Ocak 1980 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladıktan sonra 'nde Yüksek Lisans yaptı.

İLK OYUNCULUK DENEYİMİNİ 2002 YILINDA YAŞADI

İlk televizyon deneyimini TRT'de sunduğu bir çocuk programı ile yaşayan Öner Erkanİlk oyunculuk deneyimini ise 2002 yılında rol aldığı Kuzenlerim dizisi ile yaşadı. Mutlu Ol Yeter, Üsküdar'a Giderken, Yalan Dünya, Deli Saraylı, Kahve Bahane, İki Aile, Aşk Her Yaşta, Canım Benim ve Avrupa Yakası gibi başarılı yapımlarda rol almıştır.

SİNEMA FİLMLERİNİN ARANAN YÜZÜ

Öner Erkan; İtirazım Var, Böcek, Mutlu Aile Defteri, Hırsız Var, Bornova Bornova, 7 Kocalı Hürmüz, Kağıt, Son Osmanlı Yandım Ali ve Organize İşler filmleri ile sinema dünyasında da yerini almıştır.

ÇUKUR DİZİSİ İLE ÇIKIŞA GEÇTİ

Show TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizisi Çukur'un kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi önemli isimlerle birlikte yer alıyor.

ALTIN PORTAKAL KAZANDI

Öner Erkan, 2009 yılında, yer aldığı Bornova Bornova filmiyle Altın Portakal'da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Tiyatro Krek'in oyunu olan Babamın Cesetleri ile 17. Afife Tiyatro Ödülleri'nde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu seçilmiştir.