Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Depremin üzerinden 1 sene geçmeden şehirlerimizi ayağa kaldıracak çalışmaları tamamlamaya başladık.
Son Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli mitinginde yaptığı konuşmada, depremin üzerinden 1 sene geçmeden şehirlerin ayağa kaldırılması için yapılan çalışmaların tamamlanmaya başladığını belirtti. Bugüne kadar 80 bine yakın konut ve köy evinin hak sahiplerine teslim edildiğini ifade eden Erdoğan, önümüzdeki 5 yıl boyunca depreme hazırlık konusunun gündemin ilk sırasında olmasının hayati önem taşıdığını vurguladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Depremin üzerinden 1 sene geçmeden şehirlerimizi ayağa kaldıracak çalışmaları tamamlamaya başladık. Şimdiye kadar 80 bine yakın konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim ettik"
-" Kocaeli, eser ve hizmet diyecek. Kocaeli tercihini gerçek belediyecilikten yana yapacak"
-"Kazanımlarımızın hiçbiri bize altın tepside sunulmadı"
-"Önümüzdeki 5 yıl boyunca gündemimizin ilk sırasında depreme hazırlık başlığı olması bizim açımızdan hayati önemdedir"
KOCAELİ - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kocaeli mitinginde açıklamalarda bulundu.
Kaynak: İHA