Uygulamayı yükle! YÜKLE

Defans Chedjou'ya Emanet!

Son Güncelleme:

2012-2013 Süper Lig sezonunu şampiyon olarak kapayan G.Saray, transfer çalışmalarına defans hattını güçlendirerek başladı.

Savunmaya takviye yapmak için girişimlerini hızlandıran Galatasaray, Fransız Lille takımıyla Kamerunlu stoperi Aurelien Chedjou için 6 milyon Euro karşılığında el sıkıştı.


Sarı-kırmızılı kulüp, Fransa'nın Lille takımından Aurelien Chedjou için kulübüyle anlaştı. Bir süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Chedjou'nun bonservisine 6 milyon Euro ödenecek.


1.84'lük boyuna rağmen hava toplarında etkili olan ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Chedjou, bu sezon Lille formasıyla 43 resmi maçta 4 gol atıp 1 de asist yaptı.


2006-07'den beri Lille'de oynayan Kamerunlu, 2010-11'de takımıyla hem kupa hem de ligde şampiyonluk sevinci yaşadı. İstikrarıyla dikkat çeken Chedjou, bugüne dek oynadığı 202 resmi maçta 16 kez fileleri havalandırırken 1 kez kırmızı kart 28 defa da sarı kart gördü.

Kaynak: Haberler.Com