DEG ile HEMA Endüstri Yatırım Anlaşması Yapacak
Son Güncelleme:
Türkiye'nin otomotiv yan sanayinde dünya devi firması HEMA Endüstri ile Almanya'nın yatırım finansman bankalarından DEG yeni bir yatırım anlaşması yapacak.
Türkiye'nin otomotiv yan sanayinde dünya devi firması HEMA Endüstri ile Almanya'nın en büyük yatırım finansman bankalarından Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft mbH (DEG) yeni bir yatırım anlaşması yapacak.
Anlaşmaya ilişkin yapılan açıklamada, yarın yapılacak basın toplantısında HEMA Endüstri ve DEG arasındaki, anlaşmanın ayrıntıların paylaşılacağı belirtildi.
Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Hattat ve Hattat Holding Yönetim Kurulu üyeleri ile DEG Avrupa, Ortadoğu ve Asya Direktörü Dr. Peter Thimme'ın katılacağı toplantıda aynı zamanda anlaşmanın imzaları da atılacak.
Muhabir: Eda Topcu
Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL
Kaynak: AA