Eşini ve sevgilisini birlikte yaşadıkları evin önünde vurarak kayıplara karıştı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kadın ve bir erkek, birlikte yaşadıkları evin kapısında silahla vurulmuş halde bulundu. Şüpheli koca, kapıyı çaldığında çıkan erkek ile tartıştıktan sonra tabancayla saldırı gerçekleştirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İnceleme sonucunda, kadın ve erkeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, şüpheli kocayı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır'da birlikte yaşayan kadın ile erkek, kadının kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü. Cinayete kurban giden 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, kaçan cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlatıldı.

KARISININ BAŞKA ERKEKLE YAŞADIĞI EVE GİTTİ

Olay, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 212'nci sokakta meydana geldi. İddiaya göre, şüpheli koca A.M., sabah saatlerinde 34 yaşındaki karısı Sevda M. ile 50 yaşındaki Mehmet Sadıç'ın birlikte yaşadığı eve gitti. A.M., kapıyı çaldığında karşısına çıkan Mehmet Sadıç ile tartıştı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİLER

Tartışma kısa sürede alevlenirken, öfkeli adam belinden çıkardığı tabanca ile kapının önündeki eşi Sevda M. ile Mehmet Sadıç'ı vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Gelen silah sesleri üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, vurulan 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

CİNAYET ZANLISI KOCA ARANIYOR

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından 2 ceset, otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, şüpheli kocayı yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA