Doğankent'te, "Akılı Çocuklar Bakımlı Sınıflarda Projesi"

Son Güncelleme:

Doğankent Kaymakamlığı'nca ilçede "Akıllı Çocuklar, Bakımlı Sınıflarda" projesi başlatıldı.

Doğankent Kaymakamlığı'nca ilçede "Akıllı Çocuklar, Bakımlı Sınıflarda" projesi başlatıldı.


Doğankent Kaymakamı Bilgehan Karanfil, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçeye geldiği ilk günden beri en çok önem verdiği konuların başında eğitimin geldiğini söyledi.


Karanfil, tüm çocukların çok iyi eğitim almalarını ve güzel yerlere gelmelerini istediğini belirtti.


Çocukları eğitim yönünden destekleyip, güzel okulları kazanmalarını, ilçeyi daha güzel yerlerde temsil etmelerini sağlamak amacında olduklarını ifade eden Karanfil, şunları kaydetti:


"Bu kapsamda ilçede Akılı Çocuklar Bakımlı Sınıflarda Projesi başlattık. Çocuklarımızın eğitim gördüğü okulları fiziksel anlamda daha güzel bir hale getirmek için böyle bir proje başlattık. Geçen yıl başlattığımız projemiz bu yıl meyvelerini vermeye başladı. Devlet vatandaş iş birliğiyle çeşitli okullarımızda toplam 10 sınıfı modernleştirdik. Özel okul, hatta kolej standartlarına getirdiğimizi söyleyebiliriz. Eğitim bizim için olmazsa olmazdır."


- GİRESUN

Kaynak: AA