Eğitimciler Bordro Yaktı

Son Güncelleme:

Memur-sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitim Bir-Sen üyeleri eğitim hizmetinde çalışanlarının ek ödeme, maaş ve zam taleplerini duyurabilmek için bordro yaktı.

Memur-sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitim Bir-Sen üyeleri eğitim hizmetinde çalışanlarının ek ödeme, maaş ve zam taleplerini duyurabilmek için bordro yaktı.


Eğitim çalışanlarının ek ödeme, maaş ve zam taleplerini hükümete duyurabilmek için bordro yaktıklarını belirten Eğitim Bir-Sen Erzurum 2 nolu Şube Başkanı Zinnur Şimşek ek ödeme mağduru öğretmenler ve öğretim elemanlarının güç durumda olduklarını söyledi. Zirnnur Şimşek, Memur, şef, şube müdürü, denetmen, uzman, sayman, teknisyen, şoför, hizmetli ve kütüphaneci olarak buradayız. Eğitim çalışanları olarak bize reva görülen ücreti protesto etmek için buradayız. Emeğimizin karşılığını alamadığımızın altını çizmek, adımıza düzenlenen bordroları yakmak için buradayız diye konuştu.


Daha sonra eğitimciler tarihi Yakutiye Medresesinin önünde bordroları yaktıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA