Elazığ'da Alabalık Üretim Tesisinde Çalışan Mühendis Boğuldu

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Elazığ'da bir alabalık üretim tesisinde çalışan su ürünleri mühendisi Merve Taşkan, baraj gölünde tekneden düşerek boğuldu. Olayın ardından yapılan arama çalışmaları sonucunda Taşkan'ın cansız bedeni bulundu. Cenaze otopsi için morga kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ELAZIĞ'da alabalık üretim tesisinde çalışan su ürünleri mühendisi Merve Taşkan (34), baraj gölünde tekneden düşüp boğuldu.

Olay, öğleden sonra Keban ilçesinde meydana geldi. Nimri köyü mevkisindeki Fırat Nehri'nde bulunan bir alabalık üretim çiftliğinde su ürünleri mühendisi olarak çalışan Merve Taşkan, iddiaya göre dengesini kaybedip tekneden düştü. İhbarla olay yerine sağlık, AFAD, jandarma, dalgıç polis ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmayla Merve Taşkan'ın cansız bedeni bulundu. Sudan çıkarılan Taşkan'ın cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Kaynak: DHA