Elazığ'da yıkımına başlanan ağır hasarlı bina iş makinesinin dokunuşuyla yerle bir oldu
Son Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da, ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Nailbey Mahallesi'nde yıkımına başlanan 5 katlı bina, iş makinesinin vurmasıyla aniden yıkıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Ağır hasarlı bina tek dokunuşta yerle bir oldu...O anlar kamerada
ELAZIĞ - Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen iller arasında bulunan Elazığ'da yıkımına başlanan ağır hasarlı bina, iş makinesinin dokunuşuyla yerle bir oldu.
6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen iller arasından bulunan Elazığ'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Bu çerçevede, merkeze bağlı Nailbey Mahallesi'nde yıkımına başlanan 5 katlı bina, iş makinesinin vurmasıyla bir anda yerle bir oldu.
O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaynak: İHA