Emenike, Lokomotiv Moskova'nın Kapısından Dönmüş
Fenerbahçe'de eleştirilen Emmanuel Emenike, maddi anlaşmazlıklar yüzünden Lokomotiv Moskova'ya transfer olamamış.
Fenerbahçe'de zaman zaman performansı nedeniyle eleştirilen Emmanuel Emenike'nin geride kalan ara transfer döneminde transferi adına yaşananlar gün yüzüne çıktı.
MADDİ KONULARDA ANLAŞILAMADI
Nijeryalı golcüye talip olan iki Rus kulübü Lokomotiv Moskova ve Dinamo Moskova adına görüşmeleri yürüten FIFA menajeri Malik Arutyunov, "Kulüpler maddi konuda anlaşsaydı, Emenike Rusya'ya dönmüş olacaktı" dedi.
SORUN YÜKSEK MALİYETİYDİ
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Arutyunov, "Emenike'ye Lokomotiv Moskova ve Dinamo Moskova talip oldu. Çok ciddi şekilde ilgileniyorlardı. Menajeri, Erdem Konyar da Antalya'ya geldi. Görüştük. Ama maliyeti çok yüksek. Şu anda Rusya'da rublenin dolar ve euro'ya karşı değeri çok düşük. Bence transfer bu yüzden olmadı. Ama olması için yoğun çaba sarf edildi" şeklinde konuştu.