Erdoğan: Cumhurbaşkanımızın Dinlenmediğine İnanmıyorum

Son Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, dinlenmediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Gül'e "Ne derse desin. Cuhurbaşkanımızın dinlenmediğine inanmıyorum" şeklinde yanıt verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "dinlendiğimi düşünmüyorum" şeklindeki açıklamasına "Sayın Cumhurbaşkanımız o konuda ne derse desin. Onun da dinlendiğine inanıyorum" sözleriyle yanıt verdi.

Başbakan Erdoğan, dün akşam ATV ve A Haber ortak yayınında A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün moderatörlüğünde, Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas, Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, Sabah Gazetesi Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak'ın sorularını cevaplandırdı.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN DİNLENMEDİĞİNE İNANMIYORUM"

Programda gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dinleme iddialarıyla ilgili "Benim makamım ve odalarımla ilgili böyle bir şey söz konusu değil" şeklindeki sözlerini de değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Gül'ün dinlediği konusundaki ısrarını sürdüren Erdoğan "Orada da ikili telefon konuşmalarının dinlenmediğine inanmıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız o konuda ne derse desin. Avşivde duruyor. Vakti zamanı gelince onlar bunu da açıklar. 1980 bu olayların başlangıcıdır" dedi.

ABDULLAH GÜL NE DEMİŞTİ?

Dinlemeler ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Gül, "Benim makamım ve odalarımla ilgili böyle bir şey söz konusu değil. Onlarla ilgili günlük çok düzenli tedbirler alınır. Ama bazı ortam dinlemelerinin olduğunu doğrusu Sayın Başbakan bana da söyledi" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com