Erdoğan'dan Muhabire: Hadi Sen Açıkla

Son Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, Başbakanlık teftiş kurulunun raporuyla ilgili soru yönelten muhabire "Benim haberim yok. Hadi sen açıkla" sözleriyle çıkıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Almanya ziyareti öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan ile gazeteciler arasında zaman zaman sert diyaloglar da yaşandı.

ERDOĞAN'I KIZDIRAN SORU

NTV muhabiri, Başbakanlık teftiş kurulu raporuyla ilgili Başbakan Erdoğan'a "Başbakanlık teftiş kurulunun raporuyla ilgili ayrıntılar yer aldı. Şöyle söyleniyor, Başbakanlık korumalarından alt kademelerde bir yöneticinin sızdırdığıyla ilgili neler söylemek istersiniz, kimdir bu kişi?" şeklinde bir soru yöneltti.

"HADİ SEN AÇIKLA"

Bu soru karşısında sinirlendiği gözlenen Erdoğan, NTV muhabirine "Sevgili kardeşim sen ayrıntıları öğrenmişsin. Ben bu ayrıntıları bilmiyorum. Beni de bir bilgilendirirsen çok daha mutlu olurum. Başbakanlık Teftiş Kurulu çok gizlilik kaydıyla, Ankara Başsavcılığı'na bunu gönderiyor. Eee şimdi bundan sizin haberiniz oluyor. İşte paralel devlet bu, paralel yapılanma bu. "Paralel devlet yok" diyenler başını iki elinin arasına alsın da bir düşünsün. Çok gizlilik kaydıyla Başbakanlık Teftiş Kurulu Ankara Başsavcılığı'na aylardır en ufak bir şey çıkmıyor, bu şimdi ortaya çıkıyor. Benim haberim yok, senin haberin var. Hadi sen açıkla." sözleriyle karşılık verdi.

"HÜRRİYET'TE OKUMUŞTUM"

Erdoğan'ın bu çıkışı karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan muhabir "Hürriyet gazetesinde okumuştum" demekle yetindi.

Kaynak: Haberler.Com