Eş Başkanlardan Amedspor'a Ziyaret
Son Güncelleme:
Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Fırat Anlı ile Gültan Kışanak, Amedspor yöneticileri, sporcuları ve antrenörleriyle bir araya geldi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Fırat Anlı ile Gültan Kışanak, Amedsportif Faaliyetler Kulübü'nü ziyaret etti. Amedspor Başkanı Nurullah Edemen ve yöneticilerle görüşen Anlı ve Kışanak, daha sonra kadın ve erkek futbol takımları ile kadın voleybol takımı sporcularıyla bir araya gelerek, müsabakalarda başarılar dilediler. Amedspor Başkanı Nurullah Edemen ise Anlı ve Kışanak'a verdikleri destek için teşekkür etti.
Kapalı Spor Salonu'nu İncelediler
Ziyaretin ardından Anlı ve Kışanak, Büyükşehir Belediyesi'nin Amespor Kompleksi'nde inşa ettiği bin kişilik Kapalı Spor Salonu'nda incelemelerde bulundular, salonda antreman yapan Amedspor kadın voleybol sporcularıyla sohbet ettiler.
Kaynak: Temsilci