Ev Arkadaşı Kadınlar Arasında "Evden Ayrılma" Kavgası
Son Güncelleme:
Bandırma'da bir kadının, aynı evde kaldığı arkadaşı tarafından evden ayrılmayı istemesi üzerine ilçe merkezindeki bir yolda darbedildiği ileri sürüldü.
Bandırma ilçesinde bir kadının, aynı evde kaldığı arkadaşı tarafından evden ayrılmak istemesi üzerine darbedildiği öne sürüldü.
Seyyar satıcılıkla geçimlerini sağlayan İpek K. ve Gülcan Devrim B, uzun süredir aynı evde kaldıktan sonra aralarında anlaşmazlık çıktı.
İpek K'nın ailesinin onay vermediği için evden ayrılmak istediğini söylemesi üzerine Gülcan Devrim B. ile aralarında, ilçe merkezindeki Sevgi Yolu'nda tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gülcan Devrim B'nin arkadaşını darbettiği öne sürüldü. Olay yerine gelen polis, Gülcan Devrim B'yi gözaltına aldı.
Hamile olduğu iddia edilen İpek K, kontrol için Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı. - Balıkesir
Kaynak: AA