'Evlerinde Öldürülen Çift' Cinayetinin Esrarı Sürüyor
Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, 2 gündür haber alınamayan Teköz çiftinin evlerinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma derinleştirildi.
Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, iki gündür haber alınamayan Muharrem Teköz (53) ve eşi Beyhan Teköz (53) çiftinin evlerinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma derinleştirildi.
Cinayetin işlendiği evdeki polis incelemesi bugün akşam saatlerine kadar devam etti. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden destek alınırken, cinayeti soruşturmak için özel bir ekip kuruldu.
CİNAYETİ SORUŞTURMAK İÇİN ÖZEL EKİP KURULDU
7 kişiden oluşan ekibin olay yerinde ve çevrede çalışmalara başladığı öğrenildi. Balıkesir'den gelen özel ekip, olayın meydana geldiği 332. Sokak'taki yağmur suyu mazgallarında ve çöp kutularında araştırma yaptı.
Öldürülen Muharrem Toköz'e ait 17 AK 109 plakalı özel otomobil de incelemeye alındı. Olay sırasında bir bağırış ve da herhangi bir gürültü duyulmaması ve kapıda bir zorlama belirtisi olmamasından yola çıkan polis ekipleri, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanarak öldürülen çiftin akraba ve yakın çevresinin ifadelerine başvurduğu öğrenildi.
SUÇ ALETİ BULUNAMADI
Olayda kullanılan suç aleti de henüz bulunamazken, katil ya da katillerin "tanıdık" olabileceği şüphesi üzerinde durulduğu bildirildi.
Öte yandan, öldürülen çiftin iki çocuğunun istanbul'da üniversitede okuduğu öğrenildi.