Fenerbahçe'nin Shaqiri ile temasa geçmesi taraftarları heyecanlandırdı

Son Güncelleme:

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin, Shaqiri ile temasa geçtiği haberleri taraftarlarda heyecan yarattı. Liverpool'un İsviçreli kanat futbolcusu, gündeme gelen bu haber üzerine kısa süre içinde Twitter'da trendlere girdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, transferde riskli hamleler yerine Shaqiri gibi bilindik isimlere yönelimin olmasına destek oldu. Shaqiri'nin Fenerbahçe'ye transfer olması için binlerce mesaj atıldı.

Kanarya'da Xherdan Shaqiri heyecanı yaşıyor. Fenerbahçe'nin Shaqiri'yi gündemine alması, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Binlerce Sarı-Lacivertli taraftar, Liverpool'da top koşturan tecrübeli kanat oyuncusunun alınması için paylaşım yaptı. Fenerbahçeli taraftarlar Shaqiri için konuşulan paraların, onun kalitesinde bir oyuncu için makul olduğunu düşünüyor.

"GHEZZAL'DAN İYİ OLUR"

Oyun stili Beşiktaş'ta kiralık oynayan Ghezzal'a benzetilen Shaqiri, Cezayirli futbolcunun şampiyonlukta yarattığı etkinin aynısını Shaqiri'nin de sağlayabileceğini düşünüyor. Sağ kanatta oynayan solak Shaqiri, İsviçre Milli Takımı'nın yıldızı ve Bayern Münih'te de top koşturdu.

İşte Shaqiri hakkında öne çıkan yorumlar: