Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a 1 Maç Men Cezası

Son Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente ile oynanan maçın başlama vuruşunun geç yapılmasından dolayı UEFA tarafından bir yıl ertelemeli 1 maç men cezası aldı. Fenerbahçe Kulübü ise 25 bin avro para cezasıyla cezalandırıldı. Ayrıca, Fenerbahçe'nin takım olarak uygunsuz davranışı nedeniyle 3 bin avroluk para cezası verildi. Twente ise aynı maçta sahaya atılan maddeler nedeniyle 21 bin 125 avro para cezası aldı.

UEFA Etik ve Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşılaştığı Twente ile oynanan rövanş maçında başlama vuruşunun geç başlaması gerekçesiyle Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a 1 yıl ertelemeli 1 maç men cezası verdi.


UEFA Etik ve Disiplin Kurulu, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente - Fenerbahçe karşılaşmasıyla ilgili kararlarını resmi internet sitesinden açıkladı. Buna göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın ceza aldığı ifade edildi. Mücadelenin başlama vuruşunun geç yapılmasının sebep olarak gösterildiği bildirimde, Kartal'a 1 maç men cezası verildiği ancak bu kararın 1 yıl ertelemeli olduğu duyuruldu. UEFA bu neden dolayı Fenerbahçe Kulübü'ne ise 25 bin Euro para cezası verdi.


Ayrıca Fenerbahçe'nin takım olarak 'uygunsuz davranışı' dolayısıyla 3 bin Euro para cezası verildi. - İSTANBUL

Kaynak: AA